Om os

Hvad er Servicebooker?

Servicebooker er en online bookingtjeneste, hvor du døgnet rundt kan bestille en værkstedstid til din bil på et autoriseret værksted for Peugeot, Opel, Citroën eller Mitsubishi.

Bookingtjenesten er udviklet og ejet af K.W. Bruun med henblik på at gøre bookingprocessen mere kundevenlig end nogensinde.

Hos Servicebooker er vi klar til at tage imod tidsbestilling, når det passer dig. For på Servicebooker kan du døgnet rundt booke din næste værkstedstid – og du kan vælge frit blandt ledige tider på alle vores autoriserede værksteder i Danmark.

Vores historie

Servicebooker er en del af K.W. Bruun Koncernen, en af Nordens største bilimportører, med import af nogle af Danmarks mest populære bilmærker bl.a. Peugeot, Citroën og Opel.

Konstant optimering
K.W. Bruun Operating Model, vores allround services og vores skarpe tilgang til markedet forbedrer konstant vores evne til at holde vores bilmærker konkurrencedygtige. Det gør vi ved konstant at holde fokus på at minimere omkostningerne ved fragt og PDI, medier, eftermarked, markedsføring, Serviceaftaler m.m.

Vi har mere end 100 års erfaring og er fast besluttede på at forny vores vej til succes; denne kombination af mennesker, stordriftsfordele, konstant optimering, beslutsomhed og erfaring har gjort os til brancheleder.

Familien Bruun
Koncernen har gennemgået en markant udvikling gennem det sidste årti. Det gælder både i forhold til vores portefølje men også i udviklingen af nye forretningsområder.

Om K.W. Bruun & Co
K.W. Bruun & Co er en familiefondsejet Koncern med rødder tilbage til 1914, hvor stifter K.W. Bruun solgte de allerførste biler. I dag er vi en af Nordens største bilimportører med bil- og reservedelsimport af bilmærkerne Peugeot, Citroën, DS, Opel og Mitsubishi i Danmark og Sverige. Koncernens fokusområder er Bilimport, Digital innovation og Investering.

Koncernen beskæftiger ca. 500 dygtige og ambitiøse medarbejdere, der med en agil forretningstilgang, indsigt, ordentlighed og godt købmandskab skaber forudsætningen for vores succes og samtidig er med til at skrive historien om K.W. Bruun & Co videre

Vi er autoriserede i følgende mærker: